بررسی فریمورک Flutter گوگل

اولین نسخه بتا از فریمورک Flutter برای توسعهدهندگان اندروید و iOS در دسترس قرار گرفت. این فریمورک که توسط گوگل ارائه شده، برای ساخت رابطهای بومی برنامهها در سیستم عامل اندروید و iOS مورد استفاده قرار میگیرد.
شما از طریق این فریمورک منبع باز میتوانید برنامهها و رابطهای کاربری را از طریق یک پایگاه دادهی واحد ایجاد کرده که بطور مستقیم کدهای ARM را اجرا خواهند کرد.
ویژگیهای Flutter
از طریق فریمورک Flutter برنامهها قادر خواهند بود به GPU و API ها و سرویسهای یک پلتفرم دسترسی داشته باشند. همچنین قابلیت اصلاح و بهبود در این فریمورک اجازهی اعمال تغییرات سریع در کدها را به شما میدهندکه باعث میشوند تا برنامهها بدون از دست دادن وضعیت خود بسیار سریع در حالت استفاده قرار گیرند.
از ویژگیهای بارز دیگر این فریم ورک میتوان به مجموعه ویجتهای تعاملی، ادغام با سایر ابزارهای توسعه (توسعه دهندگان میتوانند از ویرایشگرها و IDE های خود استفاده کنند)، پشتیبانی از اندروید استودیو و ویژوال استودیو، ابزارها، پردازشها، پشتیبانی از سنسورهای حرکتی، ارائه کنترل بر پیکسلها و توانایی ساخت طرحهای سفارشی، پشتیبانی از حرکات پیمایشی، پشتیبانی از قابلیتهای جهتیابی و پشتیبانی از فونتها اشاره کرد.
کدهای موجود در Java و Kotlin برای برنامههای اندروید، و کدهای موجود در Objective-C و Swift برای برنامههای iOS در این فریمورک نیز مجددا استفاده خواهند شد. از زمان انتشار نسخهی آلفای Flutter در سال گذشته، تا به حال پشتیبانی از iPhone X و سیستم عامل iOS نسخه 11 همراه با پشتیبانی از فرمتهای مختلف ویدئویی و تصاویر به این فریمورک افزوده شده است. همچنین باید یادآور شد که این فریمورک با زبان Dart 2 شرکت گوگل نیز کار میکند.
انتظار میرود که هر ماه یک نسخه جدید از بتای Flutter منتشر شود. این نکته را هم باید متذکر شویم که فریمورک Flutter ارتباطی به پروژه خرید با استفاده از تشخیصهای حرکتی که در سال 2013 توسط گوگل و با همین نام به ثبت رسید، ندارد.
قابلیتهایی که به مرور زمان به Flutter افزوده خواهد شد شامل موارد زیر خواهد بود:
تعبیه و استفاده از صفحههای Flutter در برنامههای موجود
بهبود و توسعهی API هایی برای مسیریابی و ناوبری
پشتیبانی از پلتفرم Firebase گوگل
نقشههای درون خطی
موتور و هستههای کوچکتر
دیدگاهتان را بنویسید